Handbal

Aurelian Roșca, debut cu victorie la Brăila » Ultima secundă cu noroc în fața locului 3 de anul trecut

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 06 noiembrie 2018

Aurelian Roșca, fostul tehnician al Oltchimului și al lui CSM București, a preluat Brăila după 7 etape, deși dunărencele aveau un singur punct în clasament. A reușit însă luni seara să învingă Măgura Cisnădie, ocupanta locului 3 în sezonul trecut! 

Ardelencele au condus cu 23-21 cu trei minute înainte de final, dar au încasat trei goluri consecutiv, fără să reușească să mai înscrie. Cristina Gheorghe, românca naturalizată de italieni pentru a juca în naționala lor, a marcat golul victoriei cu 15 secunde înainte de final!

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost însă extrema Alina Czeczi Vâtu care a reușit să marcheze nu mai puțin de 14 goluri, 5 dintre ele din aruncări de la 7 metri.

Dunărea Brăila e acum pe locul 12, cu 4 puncte, devansând-o doar pe ultima clasată, U Cluj Napoca, echipă care nu a adunat niciun punct. Măgura Cisnădie rămâne pe locul 3, după SCM Rm. Vâlcea și CSM București.

Pentru Măgura a fost ultimul meci înainte de partidele cu Zvezda Zvenigorod, din turul 3 al Cupei EHF.

Tot în cadrul etapei a 9-a, miercuri, vor avea loc alte două partide: CSM București-CSM Slatina (17:30, direct TVR HD) și SCM Craiova-Corona Brașov (ora 18:00). Joi se vor juca alte două întâlniri, HC Zalău-Gloria Bistrița (17:30, TVR1), și Minaur Baia Mare-Gloria Buzău (18:00).

Ultimul meci al etapei, CSM Galați-Universitatea Cluj e programat sâmbătă. 

Citește și: S-au tras la sorți ”optimile” Cupei României la Handbal masculin! Ghinion pentru Steaua și CSM București

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.