Liga 1

EXCLUSIV Rednic a adus bani de acasă ca să-și premieze jucătorii! » Cât a împărțit în vestiar la Voluntari, după prima victorie din noul mandat

foto: Cristi Preda

Articol de Victor Vrînceanu  —  marţi, 06 noiembrie 2018

Prima victorie reușită de Dinamo în această toamnă, 1-0 cu FC Voluntari, a adus pentru jucători și un bonus financiar, dar nu venit din partea conducerii, ci chiar de la propriul antrenor!

Rednic a premiat echipa cu 20.000 de euro din banii lui! Banii au fost împărțiți în mod egal de toți jucătorii din lot, indiferent dacă aceștia au fost titulari sau n-au prins echipa.

”Puriul” a mai dat în jur de 3000 de euro și celor din staff-ul său, începând cu secundul și terminând cu magazinerul.

Unicul gol al partidei cu FC Voluntari a fost marcat de Diogo Salomao, în prelungirile partidei dintr-o lovitură de pedeapsă.

”Rednic, noul investitor de la Dinamo dacă face CAR” :)

Dănuț Lupu a glumit astăzi pe seama variantei avansate de Gazeta Sporturilor, care a scris că Rednic ar putea prelua acțiuni la club de la anul.

"Nu știu dacă are ce să vândă domnul Negoiță sau dacă poate să vândă. Ceea ce știu e că nu-l mai interesează deloc la ora actuală. Nu se mai bagă, i-a lăsat mână liberă lui Rednic să facă ce vrea el.

Eu cred că noul investitor nu va fi grec, va fi Rednic. Dacă face un CAR (n.r.:  împrumut prin casa de ajutor reciproc), are bani de Dinamo", a spus Dănuț Lupu, amuzat, la TV Digi Sport.

Clasament Liga 1

 

Citește și: NOTE GSP I-a salvat Popa! » Doi dinamoviști și arbitrul, corijenți la Voluntari, la prima victorie din noul mandat al lui Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.