Liga 1

EXCLUSIV UPDATE Laurențiu Rus, suspendare cruntă după intrarea violentă asupra lui Mihăilă! Ce va face Poli Iași

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 07 noiembrie 2018

Laurențiu Rus, 33 de ani, fotbalistul celor de la Poli Iași, a fost suspendat 9 ETAPE de Comisia de Disciplină a FRF după faultul oribil comis asupra lui Valentin Mihăilă în meciul Poli Iași - Craiova 0-3, de vinerea trecută.

Fundașul dreapta a încasat și o amendă de 20.000 de lei! Decizia e executorie, dar poate fi atacată cu recurs. 

update 17:20

Clubul Poli Iași va face recurs la decizia dată de Comisia de Disciplină, iar acesta va fi judecat pe 15 noiembrie. Mai mult, conducerea moldovenilor nu are de gând să-i rezilieze contractul lui Rus, decât dacă acesta va insista.

Știrea inițială:

Pedeapsa e aproape de maximumul prevăzut de Regulament, adică 10 etape. Minimumul era de 6. 

MAI JOACĂ ÎN FEBRUARIE!

Practic, în urma suspendării de 9 etape, Rus va mai putea juca abia la mijlocul lunii februarie 2019, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular (Liga 1 se reia în acest sezon la finele lui ianuarie). 

Laurențiu Rus a comis un fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, mijlocașul oaspeților. În minutul 10 al partidei Poli Iași - Craiova, acesta l-a izbit cu brațul în zona gâtului pe jucătorul oltean, care a rămas inconștient pe gazon. 

Mihăilă, în vârstă de doar 18 ani, și-a revenit la stadion, dar a fost dus și la spital, pentru investigații. În acest moment, e în afara oricărui pericol. "A avut noroc că lovitura i-a prins și bărbia. Dacă-l nimerea în plin în gât... puteam asista la o tragedie", a comentat președintele lui CS U, Marcel Popescu, în emisiunea GSP Live. 

Ulterior, Laurențiu Rus a și-a arătat disponibilitatea pentru a rezilia contractul cu formația moldoveană, iar o decizie finală urmează să fie luată de club în perioada următoare. 

 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.