Liga 1

Salomao și-a dat de gol un coleg: ”L-am întrebat ce a fost în capul lui?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 07 November 2018

Moderatorul Digi Sport, Radu Naum, a povestit un episod petrecut recent pe străzile Capitalei.

Jurnalistul susține că s-a întâlnit cu Salomao și l-a întrebat despre hențul pe care Armando Cooper l-a făcut în meciul câștigat cu Voluntari (1-0), dar arbitrul Cătălin Popa nu l-a văzut și a lăsat jocul să continue.

”M-am intersectat cu Salomao într-un loc din București și l-am întrebat ce a fost în capul lui Cooper de a întins mâna spre minge în meciul cu Voluntari? Să vă spun ce mi-a spus.

Mi-a zis că el (n.r. Cooper) a vrut să-l împingă pe jucătorul advers și i-a rămas mâna acolo. Explicația e ok. O explicație pe care n-a spus-o nimeni până acum”, a spus Radu Naum.

Cum a fost hențul

Totul s-a petrecut în minutul 27. Katsikas a pierdut inexplicabil o minge, apoi a faultat la 20 de metri de poartă și a fost avertizat cu cartonaș galben. Din lovitura liberă rezultată, șutul lui Căpățână a fost blocat cu mâna de Armando Cooper.

În ciuda protestelor gazdelor, arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV au arătat în mod evident cum mingea șutată e respinsă cu mâna de Cooper.

Citește și: FC VOLUNTARI - DINAMO // Greșeală mare de arbitraj în prima repriză: gazdele ar fi trebuit să primească penalty în minutul 27 + Reacția lui MM Stoica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.