Liga 2

Gafă de amatori la Farul! Marica şi Dănciulescu s-au făcut de râs, iar constanțenii au pierdut un meci la "masa verde" » Vinovatul și-a dat demisia

FOTO: facebook.com/fcfarulconstanta.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 noiembrie 2018

Farul a folosit un jucător suspendat și a pierdut la "masa verde", 0-3, meciul cu CS Mioveni.

Echipa patronată de Ciprian Marica şi unde Ionel Dănciulescu este director sportiv a remizat sâmbătă cu CS Mioveni, 3-3, într-un joc în care a fost condusă cu 1-0 și 3-1. Însă divizionara secundă de la malul mării l-a folosit pe Madicaba Doumbia care avea 4 cartonașe galbene. Acesta a intrat pe teren în minutul 59 al jocului în locul lui Tudorică.

Cei de la Farul au crezut că jucătorul are 5 "galbene", deci nu este suspendat, dar al 5-lea "galben" a fost luat în Cupă și nu trebuia adunat. Oficialii celor de la Mioveni au făcut memoriu la FRF, iar Comisia de Disciplină le-a dat azi dreptate.

13
puncte are în acest moment Farul, ocupând locul 17 în liga a doua

Responsabilul și-a dat demisia

Farul a emis un comunicat prin care anunță că Anghel Alexandru, organizator al clubului, a demisionat.

"Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta a încheiat colaborarea cu clubul nostru. Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile. 

Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel" comunicat Farul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.