Liga 1

Dică și-a băgat în ședință un jucător + De ce a fost Gnohere căpitan la ultimul meci și ce se întâmplă cu banderola

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 noiembrie 2018

Nicolae Dică susține că a avut o discuție cu Florin Tănase, după ce jucătorul de la FCSB a refuzat să preia banderola în timpului meciului câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1, fiind surprins de camerele de luat vederi.

”Florin Tănase nu-mi spusese înaintea meciului că nu mai vrea banderola. Am avut o discuție cu el pe tema asta. Nu vreau să divulg ce am vorbit cu el. Putea să treacă neobservat acest gest. Nu și-a dat seama de reacție. Planici e primul căpitan al echipei”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Antrenorul de la FCSB l-a pus căpitan pe Gnohere la ultimul meci cu Astra, scor 1-0: ”I-am dat banderola lui Gnohere pentru că și-o dorea foarte mult. Am avut o discuție cu staff-ul, cu MM și am zis să-l punem căpitan. A fost foarte bine, că a avut o evoluție foarte bună. A marcat și l-am văzut în minutul 90 că a venit ca fundaș în apărare să respingă mingea. Mi-a spus că banderola l-a impulsionat”.

Citește și: 7 ani căpitanul Stelei, Rădoi desființează gestul lui Florin Tănase: "M-a jignit! Pe teren n-aș fi făcut nimic, dar în vestiar..."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.