Handbal

DINAMO - ADEMAR LEON // Duel cu liderul » Dinamo are azi meci tare în grupele Ligii Campionilor

FOTO: Raed Krishan

Articol de Roxana Fleşeru  —  joi, 08 noiembrie 2018

Echipa de handbal masculin Dinamo București se confruntă, azi, de la ora 18:00, pe TV Digi Sport și TV Telekom, cu Ademar Leon, în grupele Ligii Campionilor, iar o victorie în fața echipei din Spania ar apropia-o de calificarea în optimile de finală.

Lupta pentru primele două locuri în Grupa D este extrem de încinsă. Cu doar patru etape înainte de final, patru echipe au șanse de a merge în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Printre ele și Dinamo București, care ocupă locul al patrulea, însă este la egalitate de puncte cu Wisla Plock și cu Elverum Handball și doar la o lungime de liderul Ademar Leon.

Orice pas greșit poate conta acum, astfel că Dinamo ar avea nevoie de o victorie pentru a pune un pas serios în următoarea fază. Însă nu-i va fi deloc ușor, chiar dacă se va duela azi cu echipa din Spania pe teren propriu. În meciul tur formația din Leon s-a impus cu 31-28.

Dinamo vine la această intalnire după ce a pierdut la Wisla Plock cu 26-27, în timp ce adversara s-a impus la Wacker Thun cu 24-21. În toată această luptă, echipa din România pare avantajată pentru că în ultimele etape le va întâlni pe codașele clasamentului, Riihimaen Cocks și Wacker Thun și doar o echipă aflată în lupta pentru calificare, pe Elverum Handball . 

Clasament grupa D

*primele două echipe se califică în "optimi"

Etapa a 7-a: Dinamo- Ademar Leon (azi, ora 18:00); Wisla-Elverum (sâmbătă); Riihimaen-Thun (duminică)

Programul lui Dinamo

Azi, ora 18:00 Ademar Leon (pe teren propriu)
18 noiembrie Elverum Handball (în deplasare)
21 noiembrie Riihimaen Cocks (pe teren propriu)
29 noiembrie Wacker Thun (în deplasare)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.