Liga 1

Reacție vehementă a unui fost campion cu Dinamo: "Rednic e vinovat!" » Cine ar rezolva haosul: "Cu el, echipa nu are în situația asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 noiembrie 2018

Cristi Munteanu, fost campion cu Dinamo, a vorbit despre situația roș-albă și a criticat deciziile luate de antrenorul Mircea Rednic.

"Eu cred că Dinamo nu are garanția că prinde play-off-ul. Se aduc jucători liberi de contract, care nu sunt pregătiți. Nu cred în acești jucători. Le trebuie 3 săptămâni sau o lună ca să intre în ritmul dorit de Rednic. Sunt cam rezervat. Mi-aș dori ca Dinamo să fie în play-off, dar sunt realist.

Eu cred că Rednic s-a pripit când l-a dat afară pe Grozav. Conducerea nu-l dădea afară dacă nu avea acceptul lui Rednic. Nu poți renunța la un jucător pentru că a ratat un penalty. Pentru înfrângerea din Cupă, Rednic este vinovat, din punctul meu de vedere. Nu poți da vina pe jucători. La experiența și valoarea lui Rednic, nici dacă băga echipa a doua nu trebuia să piardă cu un club din Liga a 3-a. Nu poți acuza jucătorii", a declarat Cristi Munteanu la TV Pro X.

Cristi Munteanu: "Prunea ar rezolva multe probleme"

Fostul portar a vorbit și despre problemele de la conducerea lui Dinamo și susține că echipa are nevoie de un președinte.

"Greșelile sunt ale celor care conduc și care iau decizii. Dinamo nu are voie să stea fără președinte. Un om ca Prunea ar rezolva multe probleme. Dinamo nu mai era în situația asta. David este președintele Consiliului de Administrație, dar trebuie un om care să gestioneze vestiarul, care să gestioneze această situație. Dacă Dinamo avea un om de fotbal în conducere, nu ajungea așa.

David, dacă intră în vestiar, e respectat, dar trebuie să știi să vorbești cu jucătorii. Trebuie un conducător care să vină din vestiar, care să știe ce să le spună fotbaliștilor și antrenorilor, să știe ce să le ceară. Dinamo de vreo doi ani plătește tribut faptului că nu are președinte", a adăugat Cristi Munteanu.

Citește și: Dinamo vrea să profite de arma secretă cu FCSB! El face legea în Derby de când se știe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.