Tenis

Surpriză! Cu cine ar ține Roger Federer dacă ar fi un tânăr fan al tenisului de astăzi: "E incitant și energic, e jucătorul ideal"

Roger Federer, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 November 2018

Întrebat cu ce jucător ar ține dacă ar fi un tânăr fan al tenisului, Roger Federer și-a ales marele său rival, pe Rafael Nadal.

"Rafa e incitant și energic, e ideal pentru un tânăr suporter. Îl apreciez și pe Djokovic, pentru că amândoi joacă foarte impresionant fizic. Sunt mai tineri ca mine, dar și eu mă simt mai bine ca atunci când aveam 20 de ani. Aș păstra asta. Mi-ar plăcea, în schimb, să am serviciile puternice ale lui Karlovic și Isner sau voleul lui Edberg, fiindcă mereu mi-au plăcut jucătorii cu un voleu bun", a explicat Federer, conform express.co.uk.

Federer participă în aceste zile la Turneul Campionilor, la Londra, acolo unde are 6 trofee. Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 11-18 noiembrie.

La Londra, se vor duela în grupa "Guga Kuerten": Novak Djokovici, Alexander Zverev, Marin Cilici, John Isner, iar în grupa "Lleyton Hewitt": Roger Federer, Kevin Anderson, Dominic Thiem, Kei Nishikori. Deținătorul trofeului este Grigor Dmitrov, care nu s-a calificat anul acesta pentru balul de final al sezonului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.