Liga 1

DINAMO - FCSB // 3 vești uriașe pentru Dică înainte de Derby-ul cu Dinamo: "Și-au revenit" » Cum poate arăta echipa de start

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 noiembrie 2018

Dinamo și FCSB vor juca duminică, de la ora 21:00, în Derby de România. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

După o perioadă în care Nicolae Dică a trebuit să facă improvizații în defensivă, fanii FCSB primesc o veste  bună. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că fundașii Bogdan Planici, Alexandru Stan și Marko Momcilovici sunt apți de joc.

"Planici, Stan și Momcilovici și-au revenit. Sunt gata de joc. Dar nu cred că Momcilovici va juca. Cea mai mare absență e cea a lui Pintilii. Asta doare cel mai tare. Dar își va reveni", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Cum ar putea arăta FCSB în Derby: Bălgrădean - R.Benzar, L. Filip, Planici, Al. Stan - Nedelcu,  Teixeira - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Citește și: Becali e categoric înainte de Derby de România: "Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB o să-i rupă capul lui Rednic! Te-a scos Divizia C, ciocu' mic"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.