Liga Campionilor

Ion Crăciunescu, necruțător după seara de Liga Campionilor: "Ar trebui să se retragă! Sunt doar două variante posibile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 noiembrie 2018

Ion Crăciunescu a comentat faza penalty-ului inexistent dictat de ungurul Viktor Kassai în partida dintre Manchester City și Șahtior, scor 6-0. 

La scorul de 1-0 pentru cetățeni, Kassai a fost păcălit de căzătura lui Raheem Sterling (vezi AICI). Crăciunescu a fost necruțător cu maghiarul. 

"Viktor Kassai ar trebui să se retragă după penalty-ul de aseară.Nu am văzut așa ceva niciodată. Sunt doar doar variante. Ori a încurcat culorile, ori a făcut cum mai face Hațegan prin Liga 1. Era prea liniștit meciul și a vrut să inventeze ceva", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Fostul mare arbitru internațional a lăudat prestația lui Hațegan din derby-ul serii, Juventus - Manchester United, scor 1-2: "Hațegan a făcut un meci foarte bun aseară. A avut o fază foarte grea în ultimele minute, dar îl felicit. M-am bucurat atât pentru el cât şi pentru prietenul meu, Mourinho".

Vezi și: Gest frumos după penalty-ul halucinant » Sterling i-a cerut scuze arbitrului pentru faultul imaginar. Șahtior protestează: "Kassai e ridicol"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.