Europa League

ARSENAL - SPORTING // VIDEO+FOTO Scene teribile pe Emirates Stadium! Colegii n-au putut privi suferința lui Danny Welbeck

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 November 2018

Danny Welbeck (27 de ani) a suferit o accidentare teribilă în minutul 25 al partidei din grupele Europa League, Arsenal Londra - Sporting Lisabona, la scorul de 0-0. 

Welbeck, omul care marcase unicul gol al partidei tur de la Lisabona, s-a înălțat peste apărarea adversă și a reluat cu capul spre poarta lusitanilor. Momentul impactului cu solul a fost mult mai dur decât a părut. Atacantul britanic a rămas prăbușit, țipând de durere. Cel mai probabil e vorba de o fractură în zona gleznei.



Colegii au chemat alarmați medicii, care au fost nevoiți să îi imobilizeze piciorul drept și să îl transporte cu targa. Televiziunea care transmite partida nu a difuzat nicio reluare, respectând normele impuse de FIFA și UEFA în cazul accidentărilor grave. 

Mattéo Guendouzi, puștiul de 19 ani de la mijlocul lui Arsenal, a fost cel mai afectat. Francezul a rămas clipe bune cu privirea pierdută, rugându-se pentru sănătatea colegului său. Nici adversarii nu au rămas impasibili. Nani, coleg cu Welbeck la United, l-a încurajat în momentul în care părăsea terenul.

AICI ai toate meciurile zilei din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.