Liga 1

GSP LIVE / VIDEO FABULOS » Un fost mijlocaș român face mărturisiri incredibile: "Fumam 4 pachete pe zi. Când m-am lăsat, n-am mai dat niciun gol"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 noiembrie 2018

Daniel Iftodi (50 de ani) a mărturisit la emisiunea GSP LIVE că în perioada în care era fotbalist profesionist fuma câte 4 pachete de țigări pe zi.

"Când mă lăsasem de fumat nu mai dădeam un gol. Ajunsesem la 4 pachete pe zi. Dacă la 2 noaptea nu aveam țigări, mă duceam la magazin. Dacă nu aveam pâine, nu mă duceam. Mulți nu cred, dar fumam foarte mult. Mă simțeam bine pe teren. După 6 luni când m-am lăsat m-am dus să fac radiografia la plămâni mi-au spus că n-am fumat niciodată, că am un plămân foarte curat. Fumam de la 16 ani, dar în 2010 m-am lăsat, fix când m-am lăsat de fotbal.

A fost o perioadă la Bistrița (n.r. la Gloria) când m-am lăsat de fumat și nu dădeam niciun gol. Au fost vreo două săptămâni. Nu aveam nicio ocazie. M-a chemat nea Jean (n.r. Pădureanu) la el acasă și m-a așteptat cu 3 cartușe de țigări. Următorul meci am dat trei goluri", a declarat Iftodi la GSP LIVE.

4 titluri
de campion are Iftodi în cariera sa de jucător: 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo

VEZI ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.