Liga 1

GSP LIVE / VIDEO 8 povești tari din fotbalul românesc: "Iordănescu se ascundea în baie să pupe icoanele, eu eram în baie să fumez" + Ce a făcut Ilie Dumitrescu cu una dintre mașinile sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 November 2018

Daniel Iftodi, omul care a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1, 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo, a spus la GSP LIVE mai multe povești despre 8 personaje din fotbalul românesc: Jean Pădureanu, Puiu Iordănescu, Cornel Dinu, George Copos, Ionuț Lupescu, Dumitru Dragomir, Ilie Dumitrescu, Cătălin Hîldan.

...despre Anghel Iordănescu: "Înaintea meciurilor, Anghel Iordănescu se ascundea în baie să pupe iconițele. Eu mă ascundeam în baie să fumez. Ne întâlneam acolo"

...despre Cornel Dinu: "Aveam impresia despre el că e arogant, așa îl vedeam la televizor. Când m-am dus la Dinamo am văzut că nu era așa, era alt om cu noi la meciuri. Toți prietenii mei mă întrebau cum de mi-am schimbat părerea. Era idolul meu când eram mic, dar nu-l cunoscusem. Am avut multe de învățat de la el. Eram la fotbal pe plajă acum 4-5 ani la Mamaia. M-a strigat unu Piticule ce faci? Ne-am întors 5 inși."

...despre Ionuț Lupescu: "Eram la Tâncăbești la pescuit. Lupescu n-avea nicio treabă cu pescuitul. Am vorbit cu el la telefon, i-am zis că am prins pește și i-am trimis poză. A doua zi s-a dus să-și ia undițe. S-a apucat și el de pescuit. Exersam pe terenul de fotbal de la Săftica. Ne duceam pe teren și aruncam cu lanseta, prima dată a agățat-o în pom".

...despre Ilie Dumitrescu: "Am o poveste cu el de când și-a luat o Lada stil Jeep. Ne-a arătat cum merge el cu mașina și când lua curba se lăsa pe două roți. Nu știu dacă a ținut mașina o săptămână".

VEZI ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.