Liga 1

CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1 // Eugen Neagoe s-a luat de "centralul" Radu Petrescu: "Nici nu știu ce a fluierat acolo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 noiembrie 2018

CS U Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1. Eugen Neagoe, tehnicianul oaspeților, este nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu.

"Eu am trăit ca de obicei meciul. Sunt obișnuit. Până în minutul 28, Craiova nu a ajuns în careu. Când s-a întâmplat asta, a primit penalty. Arbitrii sunt și ei oameni, poate greșesc.

Nu știu cât de corecte au fost deciziile. Nu știu nici la Mitriță dacă a simulat sau chiar s-a întâmplat ceva. Erori sunt mereu, dar marea problemă este că nu se fac și în favoarea noastră. Au trecut 15 etape și toate deciziile sunt împotriva noastră.

Dau gol în ultimul minut, îl anulează și pe ăla. Nici nu știu ce a fluierat. Mai mult de atât nu pot face. Antrenez echipa, încerc tot ce pot, îmi pun energia și cunoștințele în slujba echipei. Suntem în continuare singura echipă fără penalty primit. Le-am explicat oamenilor, fiecare are cariera lui, dar la noi se decis anumite lucruri și prin greșeli", a declarat Neagoe la TV Telekom Sport.  

Vezi și: VIDEO CS U Craiova, încurcată din nou de Sepsi! Oaspeții au ratat victoria pe final într-un meci extrem de tensionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.