Liga 1

CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1 // Devis Mangia, contrariat: "Nu mă deranjează greșelile arbitrilor. Pentru mine, alta e problema"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 noiembrie 2018

CS U Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1. Devis Mangia critică maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu. 

"Nu știu ce decizii a luat arbitrul. Eu nu discut asta. Nu știu nici dacă a fost gol pentru Sepsi în final de meci. Nu mă deranjează greșelile. Pentru mine problema e când arbitrul e protagonist. Mi s-a părut foarte bu arbitrul de la meciul cu Astra, Alexandru Tudor. A controlat perfect meciul. 

Jucătorii trebuie să fie în centrul atenției. Cineva care vine și ia multe decizii ciudate le fură din merite. Este un campionat echilibrat, iar arbitrii pot face diferența.

Mitriță este un jucător foarte important pentru mine, dar și pentru fotbalul românesc. Este lovit în fiecare meci, lucruri care nu se văd. Nu doar el, mai sunt, Tandia, Ianis Hagi. Acești jucători ar trebui protejați", a declarat Mangia la TV Telekom Sport. 

Vezi și: VIDEO CS U Craiova, încurcată din nou de Sepsi! Oaspeții au ratat victoria pe final într-un meci extrem de tensionat

Eugen Neagoe pune tunurile pe "centralul" Radu Petrescu: "Nici nu știu ce a fluierat acolo"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.