Liga 1

DINAMO - FCSB // Mihai Pintilii înaintea derby-ului: "Nici nu știu cum să-i mai zic meciului ăsta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Mihai Pintilii e marele absent al derby-ului dintre Dinamo și FCSB. Omul-cheie de la mijlocul lui Dică crede că formația lui pornește ca favorită certă și nu vede mâna lui Mircea Rednic în jocul "câinilor".

"Nici nu știu cum să-i mai zic meciului acesta. Nu vedeți situația în care e Dinamo, terenul care e pe Arena Națională? Eu cred că vom câștiga pentru că suntem echipa mai bună, echipa cu prima șansă. Avem 80 la sută șanse, apreciez eu, să batem Dinamo. Chiar dacă este un derby și, cum se spune, într-un astfel de meci se poate întâmpla orice.

Nu cred că are vreo importanță că a venit Rednic. Păi dacă se întâmpla ce spui tu, bătea în toate meciurile, alea trei de campionat și meciul de Cupă și atunci spuneam «Da, domnule, uite a venit Rednic… E mâna lui Rednic».

Eu mi-aș dori Dinamo în play-off, dar va fi foarte greu pentru ea să reușească treaba asta. Mi-aș dori Dinamo în play-off și pentru că prefer să joc cu ea aici, la București, decât să fac o deplasare pe la Botoșani sau la Iași", a declarat Pintilii conform Fanatik.

Vezi și: DINAMO - FCSB // Derby sub lupă » Echipe: Rednic surprinde pe dreapta și ia în lot o nouă achiziții + 3 plusuri și 3 minusuri pentru Dinamo și FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.