Liga 2

UPDATE Marica, dezvăluiri incredibile după meciul de azi al Farului: "Sunt șocat! A venit la pauză cu un teanc de bani la noi la vestiar!" » Despre cine ar fi vorba și ce s-a întâmplat mai exact + reacția antrenorului advers

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Farul a pierdut azi în deplasare, 0-3 cu Daco-Getica, după ce la pauză scorul a fost 0-0. Ciprian Marica, finanțatorul constănțenilor, a dezvăluit că la pauza meciului o persoană din afara clubului a apărut cu bani în zona vestiarului echipei sale.

update 20:20

Antrenorul celor de la Daco-Getica, Marius Baciu, a reacționat după acuzele lui Marica. "Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar îl rog pe Marica să nu-și bată joc de nimeni și de munca nimănui. N-au ajuns la poarta noastră deși am jucat în 10, le-am dat 3 goluri cu 5-6 jucători crescuți de noi, asta ar fi trebui să vadă domnul Marica.

Eu aberație mai mare decât că umbla cineva cu un teanc de bani la pauză n-am auzit în viața mea. Păi, noi nu avem niciun obiectiv, pentru ce să dăm bani? Noi ne propunem doar să creștem jucători, chiar dacă retrogradăm n-ar fi nicio problemă. Atât de bogați ne crede domnul Marica, încât să fluturăm banii la pauză? E chiar jenant să spui așa ceva și aștept o dezmințire din partea lui", a declarat Marius Baciu pentru GSP.ro. 

UPDATE 15:40

 Din primele informații obținute de GSP.ro, misteriosul personaj la care Marica s-a referit este rudă cu fostul portar Bogdan Argeș Vintilă și un apropiat al patronului celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea. Respectivul ar fi împărțit "teancul de bani" la pauză jucătorilor echipei gazdă, pentru a-i motiva, fără să fi avut intenția de a-i oferi oaspeților, așa cum s-ar fi putut înțelege din declarația oferită de Marica la Telekom. 

Știrea inițială: 

"E ceva nou pentru mine! Nu mi s-a mai întâmplat! Sigur că sunt șocat! Mi-au scris cei de la echipă la pauză că avem un oaspete nepoftit care umblă cu un teanc de bani prin vestiar. Ce pot să spun?

Poate la nivelul Ligii a 2-a se mai întâmplă asta! Treaba e reală şi cei care pot trebuie să ia măsuri. Noi am spus despre ce a fost vorba. Vom vedea ce va fi", a declarat Ciprian Marica, fără a da și alte indicii despre misteriosul personaj, la TV Telekom Sport.

"Credeam că practicile astea s-au dus şi sunt de mult apuse" Ionel Dănciulescu, director sportiv Farul

După această victorie, Daco-Getica este pe locul 11, cu 21 de puncte, iar Farul este pe 17, cu 13 puncte.

Echipe de start:

Daco-Getica: Balauru - Călinţaru, Cotigă, Motroc, Muşat, Nica, Ad. Voicu, Mîrzea, Bustea, Carabela, Acolatse

SSC Farul: Popa - Sabangeanu, Twumasi, Roumadi, Zamfir, Tudorică, Mbaka, M. Fotescu, Jallow, Moise, G. Păun

Cum s-a marcat

  • 1-0: În minutul 48, Adrian Voicu a deschis scorul, după ce a trecut foarte ușor de fundașii Farului
  • 2-0: Voicu a făcut dubla după ce a marcat cu capul, din 6 metri, profitând de lipsa de marcaj
  • 3-0: Bustea a marcat în minutul 90, din penalty

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului Daco-Getica - Farul 3-0

Citește și: Etapă de "1 solist" în Liga a 2-a: victorii pe linie pentru gazde » Toate rezultatele zilei + clasamentul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.