Liga 1

DINAMO - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Harlem Gnohere, cartonaș ROȘU după un gest INEXPLICABIL

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 noiembrie 2018

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1. Harlem Gnohere a avut un meci de coșmar: a ratat o lovitură de la 11 metri, apoi a văzut direct cartonașul roșu. 

Francezul din atacul celor de la FCSB a avut o ieșire inexplicabilă în minutul 52 al înfruntării de pe Arena Națională, la scorul de 1-1. Gnohere, aflat la câțiva metri de arbitru, l-a lovit fără minge pe panamezul Armando Cooper. 

Istvan Kovacs nu a stat pe gânduri și l-a eliminat direct. Jucătorii dinamoviști au fost cu greu opriți din a se răfui cu fostul lor coleg. Minutele care au urmat au fost dominate de corul fanilor dinamoviști, unul dintre ei reușind să pătrundă și pe gazon. 

Vezi VIDEO cu momentul eliminării

Gnohere nu a fost mai inspirat nici în cele 52 de minute petrecute pe teren. În minutul 47 a irosit o lovitură de la 11 metri. Spre norocul lui, Florin Tănase a fost vigilent și l-a învins pe Penedo. 

Istvan Kovacs, impecabil

Debutul în Liga Campionilor, la meciul dintre Valencia și Young Boys Berna, pare să-i fie oferit un plus de încredere lui Istvan Kovacs. "Centralul" din Carei a judecat excelent fazele ambelor penalty acordate, pentru Dinamo în minutul 40, respectiv pentru FCSB în minutul 47.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.