Derby de Romania

GSP LIVE // VIDEO MM Stoica a găsit vinovații: "Nu aveam probleme cu Dinamo fără accidentați! Kovacs trebuia să dea galben la Gnohere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 November 2018

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a criticat dur la microfonul GSP Live suprafața de joc de pe Arena Națională de la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 1-1.

"Istvan Kovacs e un arbitru curajos, care a avut prestații remarcabile în competiția internă. Cei 26 de jucători merită felicitați. Mă refer aici și la Nistor, care s-a accidentat din cauza terenului.

Vreau să fac o referire la situația în care eram înainte de acest derby. Planici n-a fost recuperat, Filip a avut cicatrice proaspătă, Stan n-a fost recuperat complet. Noi am avut atât de multe probleme de lot încât mi-e greu să cred că o altă echipă s-ar fi putut descurca. Faptul că suntem pe locul 2 la două puncte de lider cred că trebuie să ne bucure ținând cont de toate aceste lucruri.

Cred că dacă Istvan ținea cont că Gnohere nu l-a accidentat pe Cooper și nu i-a dat nici cu cotul, vedea că e un fault care se încadra mai mult spre un cartonaș galben. Uitați-vă la imagini, Cooper râde și scoate limba imediat după fault.

Oricum, e greu să cataloghezi o partidă pe un asemenea teren. Să ne batem joc așa de un derby... Derby a fost în tribune și pe teren doar dacă ținem cont de ardoarea cu care s-a jucat. Acum ar trebui să se facă eforturi și să se aducă un covor nou pe Arena Națională", a explicat MM Stoica.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.