Campionate

Gest incalificabil! Ribéry a lovit un ziarist francez după eșecul cu Dortmund!

Franck Ribery (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 12 noiembrie 2018

O altercație violentă a izbucnit lângă autocarul lui Bayern Munchen la o oră de la sfârșitul meciului, veteranul Franck Ribery agresând un analist al postului beIN Sport.

La 35 de ani, jocul lui Franck Ribéry nu mai merge, iar francezul nu reușește să-și controleze nici emoțiile. Potrivit Bild, el s-a răzbunat pe un compatriot după ultimul eșec, 2-3 la Dortmund, care o aruncă pe Bayern pe locul 5, la 7 puncte de Borussia.

La o oră de la sfârșitul meciului, atacantul bavarezilor l-a văzut lângă autocarul echipei sale pe jurnalistul Patrick Guillou, analist la postul de televiziune beIN Sports. Martorii au povestit în tabloidul german că Ribéry i-a dat 3 palme acestuia înainte să-l împingă cu mâinile în piept.

Fostul internațional ar fi fost foarte supărat de comentariile făcute de Guillou în timpul partidei. Și soția lui Ribéry, Wahiba, l-a criticat pe jurnalist: "E plictisitor. Inutil". 

"Franck Ribéry ne-a informat că a avut o altercație cu compatriotul său Patrick Guillou, pe care îl cunoaște de mulți ani. Am convenit cu Guillou să ne întâlnim pentru a rezolva problema"
Hasan Salihamidžici, director sportiv Bayern

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.