Campionate

Pep Guardiola, sancțiuni după duelul cu Jose Mourinho: "E din Manchester? Poate e fan Altrincham United"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 noiembrie 2018

Pep Guardiola l-a surclasat încă o dată pe Jose Mourinho în derby-ul orașului Manchester, City - United, scor 3-1. Tehnicianul spaniol ar putea avea însă probleme de altă natură.

La conferința de presă care a prefațat înfruntarea, Guardiola a vorbit despre arbitrul înfruntării, Anthony Taylor, lucru strict interzis de regulament. Antrenorul lui City va primi cel mai probabil un avertisment, dublat de o amendă consistentă.

"Domnul Taylor e din Manchester, dar lumea știe ce echipă susține? Poate e Altrincham United. Nu cred că-i o problemă. Sunt sigur că va face un meci bun. Toată Europa e cu ochii pe acest meci, nu își permite să facă erori", declara Guardiola. 

Același arbitru l-a costat și pe Jose Mourinho 50.000 de lire sterline. Înaintea unui derby cu Liverpool din 2016, portughezul l-a adus în discuție ca pe o scuză pe care Liverpool ar uma să o invoce: "Nu cred că trebuia să fie el arbitrul meciului. Sunt sigur că se vor lega de faptul că e din Manchester".

Vezi și: A cucerit tot sub comanda lui Guardiola și a oferit declarația zilei: "Antrenamentele lui erau mai bune decât sexul!" » Pep i-a dat o replică pe măsură :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.