Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Opinie tranșantă în războiul Becali-CSA: "FCSB nu a avut CIS din decembrie până în martie. Trebuia dezafiliată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 November 2018

Azi, la GSP Live, Sorin Răducanu, fost candidat la șefia FRF, a vorbit despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. El a adus și documente în emisiune, pentru a-și argumenta părerea că echipa din Liga 1 nu e Steaua. 

Vezi în VIDEO declarația lui Răducanu despre procesele dintre CSA Steaua și FCSB

 

"Am văzut un «boy» și niște «boys» care zic că FCSB e continuatoarea Stelei. Avem un Certificat de Identitate Sportivă, un certificat de naștere al structurilor sportive fără de care nu poți participa la competiții, care este emis la 24.09.2013. Becali a luat echipa în 2004. Acest CIS este din 2013. Unde a fost CIS-ul până atunci? Să zicem că-l lăsam să joace fără el, deși nu ar trebui.

FOTO: Certificatul de Identitate Sportivă prezentat de Răducanu azi în emisiune. Click pe poză pentru a mări

Îi mulțumesc din suflet colonelului Talpan, un adevărat român și un om deosebit, care nu se sperie și nu s-a lăsat intimidat. În decembrie 2014, o hotărâre definitivă a justiției spune că societatea comercială a lui Gigi «Țânțarul» nu este Steaua. Nu există. În ziua următoare, la FRF și LPF, echipa trebuia dezafiliată. În decembrie 2016 mai vine o bombă atomică: nu mai are voie să folosească nici numele de Steaua.

Aici întră în cârdășie și MTS-ul. Avem un Certificat de Identitate Sportivă din 16.03.2017, în care scrie că noua denumire este FC FCSB S.A. FCSB, din decembrie 2016 până în martie 2017, nu a avut CIS! Fără el nu ai voie să participi la competiții. Întrebăm «Cum poți tu, MTS, să dai CIS unei structuri care nu există?»", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Vezi și:  VIDEO Episod inedit cu Gigi Becali: "Eram la Melody și a vrut să «îmi facă o cheie»

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.