Nationala

GSP LIVE // VIDEO Un rival al lui Burleanu îl atacă pe șeful FRF: "Îl alint «Impostorul», pentru că e ilegal în funcție"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 November 2018

Sorin Răducanu, fost candidat la șefia FRF în 2014 și în 2018, l-a atacat la GSP LIVE pe actualul șef al Federației, Răzvan Burleanu.

Vezi în  VIDEO de ce Răducanu spune că Burleanu nu e președintele FRF

 

"În momentul de față, legal, Burleanu nu este președintele FRF. Ca să candideze la alegerile din aprilie 2018, el a trebuit să își depună mandatul. A făcut-o și a fost reales. Dar dacă ești ales și nu ești validat de justiție, dacă nu ești la Registrul Special, nu ai nicio calitate juridică. Burleanu Răzvan, pe care-l alint «Impostorul», nu este președintele FRF.

Îmi aduc aminte de un film, «Moarte pe Nil». La final, din ce îmi aduc aminte, când îi prinde Poirot, ei se uită disperați unul la altul, femeia îl împușcă pe bărbat, iar apoi se sinucide. Lui Bodescu și lui Burleanu le prevăd același sfârșit. Aproximativ spun, metaforic", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Vezi și: VIDEO Opinie tranșantă în războiul Becali-CSA: "FCSB nu a avut CIS din decembrie până în martie. Trebuia dezafiliată"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.