Liga 1

Reacție dură după ce FCSB și-a anunțat intenția de a juca la Pitești: "Nu permitem să stricăm stadionul unde Dobrin a făcut magie! Altfel, acceptați consecințele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 noiembrie 2018

Suporterii lui FC Argeș au reacționat dur după apariția informațiilor cum că FCSB intenționează să se mute la Pitești după ce Arena Națională va fi închisă. 

"În Pitești doar FC Argeș! Ca o reacţie la ştirile din presă care spun că FC Fcsb îşi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere.

Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.

Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut şi nu va mai permite "să strice" (n.r exprimare jignitoare ce nu a putut fi reprodusă în știre) stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie.

Ultima oară când FC Fcsb juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea. Anulați acordul cu FC Fcsb sau acceptați consecințele!", se arată în comunicatul fanilor. 

Citește și: FCSB pleacă din București după închiderea Arenei Naționale! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.