Liga 1

Gigi Becali râde de Dinamo după ultimul transfer făcut: "Tade e super pentru play-out" » Câți bani i-a dat să plece de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 noiembrie 2018

Gigi Becali îi ironizează pe dinamoviști după ultimul transfer făcut, Gregory Tade. Patronul FCSB nu crede că fostul său atacant este o soluție prea bună pentru dinamoviști. 

"Noi l-am avut pe Tade. Vreți să vă spun ce cred eu despre el? Că e super pentru play-out. Lui Țucudean i-am dat 90.000 cadou ca să plece și apoi și-a revenit. Lui Tade i-am dat 100.000 și ceva de mii să plece. Poate devine și el ca Țucudean, al doilea cel mai bun după Gnohere. Poate face și Tade la fel", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre situația de la Dinamo: "Ce să facă ei săracii cu un punct luat cu noi? Vai, vai, vai! Ce să facă? Nu mai are ce să se întâmple. S-a schimbat Dinamo cu Rednic. A ajuns în prelungiri cu Csikszereda. Am văzut, s-a schimbat. Facem pariu că nu merge în play-off. Eu bag mâna în foc".

"Când a venit Bălgrădean era maimuță, la mișcări mă refer. Acum nu mai este maimuță. Acum nu cred că mai este în forma de altădată" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.