Liga 1

Veste proastă: fără Gnohere e infernal! » Cât poate lipsi atacantul și ce a făcut FCSB fără el pe teren

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  miercuri, 14 noiembrie 2018

În 2018, FCSB a disputat 7 meciuri fără francez şi în mai mult de jumătate dintre ele n-a câştigat, iar Harlem va afla astăzi dacă va fi suspendat două sau trei meciuri.

FCSB a plătit scump derby-ul cu Dinamo. N-a pierdut doar cele două puncte, ci şi jucători importanţi pentru etapa viitoare. Benzar şi Planici au încasat al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi în deplasarea de la Iaşi. În plus, Gnohere a fost eliminat şi va absenta cel puţin două meciuri.

Astăzi, Comisia de Disciplină a FRF va judeca speţa lui şi, conform raportului făcut de arbitrul Istvan Kovacs, la justificarea cartonaşului roşu s-a explicat "comportament violent". Automat, ar însemna o suspendare de 3 jocuri. Ar lipsi la Iaşi, acasă cu Gaz Metan şi în deplasarea de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

Situaţia va fi extrem de greu de gestionat şi pentru că pe parcursul anului 2018, atunci când Harlem a lipsit, din diverse motive, echipa a suferit teribil. A disputat fără el 7 meciuri, 3 în prima jumătate a anului şi alte 4 în actualul sezon. Mai mult de jumătate dintre ele s-au terminat fără succes pentru roş-albaştri. Ultimul exemplu e meciul de Cupă, de la Călăraşi, de acum două săptămâni, când FCSB a fost dominată şi eliminată de Dunărea, scor 2-1, într-un meci în care Gnohere a fost menajat.

19 meciuri a jucat Gnohere pentru FCSB în actualul sezon, în toate competiţiile, şi a marcat 14 goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.