Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Bani din Ungaria în fotbal » Un patron din Liga 1 ia atitudine: "Acolo se depășesc limitele. Nu poți spune așa ceva"

FOTO: Facebook @Sepsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 noiembrie 2018

Gazeta Sporturilor a primit astăzi confirmarea faptului că guvernul de la Budapesta finanţează cu peste 6 milioane de euro echipele Sepsi OSK şi Csikszereda (detalii AICI). Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a comentat situația în direct la GSP Live.

 

 

"M-aș gândi la partea pozitivă. Sunt niște bani buni pentru dezvoltarea fotbalului românesc. La Sepsi nu joacă doar jucători maghiari, asta e și în folosul nostru. La Csikszereda însă se depășesc limitele. Nu e normal. Nu pot să spun că la mine, la Botoșani, aduc doar moldoveni. E o chestiune abuzivă. Nu poți spune așa ceva. Dacă e așa, e o mare greșeală.

Suma primită este uriașă, cu acest buget trebuie să tragi continuu la campionat. Sunt 3 milioane de acolo, 2 milioane de la publicate. Cu banii ăștia ar trebui să ai multe pretenții și Sepsi văd că a început să le aibă. Noi primim maxim 200.000 de euro de la autoritățile locale, cam  8 la sută din bugetul total al echipei", a punctat Valeriu Iftime la GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // Marius Măldărășanu dezvăluie intrigile din vestiarul Astrei: "Nu știu cum au ajuns la domnul Niculae"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.