Liga 1

LPF continuă atacul asupra televiziunilor deținătoare de drepturi » Cum se stabilesc orele meciurilor din alte campionate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 noiembrie 2018

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a revenit cu un mesaj pe Facebook, după ce ieri a criticat în mod public televiziunile pentru orele pe care le stabilesc meciurilor din Liga 1.

Oficialul LPF a arătat astăzi într-o nouă postare modul în care se stabilesc orele disputării meciurilor în alte campionate din Europa.

"Câteva exemple legate de stabilirea orelor de disputare ale jocurilor în alte ligi europene potrivit unui benchmarking de la European Leagues:

1. LaLiga (Spania) - Deținătorii de drepturi nu au autoritate asupra stabilirii datelor și orelor de disputare ale jocurilor.

2. Bundesliga (Germania) - Deținătorii de drepturi sunt informați asupra numărului de jocuri, orelor și zilelor de disputare încă de la momentul dobândiri drepturilor de difuzare.

3. Israeli Professional Football Leagues (Israel) - Programarea jocurilor este la discreția ligii profesioniste de fotbal.

4. Lega Serie A (Italia) - Orele de începere ale partidelor din Serie A sunt fixate de Ligă și comunicate deținătorilor de drepturi.

5. Ekstraklasa (Polonia) - Orele de începere ale partidelor sunt stabilite la momentul dobândirii drepturilor de difuzare.

6. Swiss Football League (Elveția) - Decizia finală asupra programărilor aparține întotdeauna ligii profesioniste.

7. Ukraina Premier League (Ucraina) - orele de disputare ale jocurilor sunt prevăzute în regulament", se arată în postarea lui Justin Ștefan.

 

Meciurile din Liga 1 sunt transmise în acest moment de trei posturi TV: Digi, Telekom și Look.

Citește și: Surpriză! LPF atacă televiziunile: "Nu mai programați aiurea meciurile!" » Ce solicită șefii Ligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.