Tenis

Simona Halep a făcut primele declarații după despărțirea de Darren Cahill: "Nu îmi este ușor"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 noiembrie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, a făcut primele declarații după ce australianul Darren Cahill a decis să rupă colaborarea de 4 ani, din motive personale.

Simona a spus că a înțeles decizia lui Darren Cahill și că în acest moment nu a început căutările pentru găsirea unui înlocuitor.

"Nu știam, dar bănuiam asta. Am mai avut discuții. Ştiam că băiatul lui este în an final şi trebuie să meargă la Universitate. Știam că trebuie să fie alături de familie mai mult. A petrecut atâţia ani în circuit. Am înţeles şi am respectat decizia. Familia întotdeauna este pe primul plan.

În momentul de faţă nu am vorbit nimic cu nimeni. Nu există un plan B. Nu este uşor să îmi aleg din nou un alt antrenor. A fost o perioadă frumoasă cu Darren şi vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare", a declarat Simona Halep, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și: "El e varianta potrivită. Așteaptă să fie căutat" » Omul care a redescoperit-o pe Halep a găsit soluția ideală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.