Liga 3

FOTO Imagini inedite din Bănie » Ce a făcut Mititelu cu tricoul în care Balaci a marcat la returul cu Benfica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 November 2018

FC U Craiova 1948, echipa din Liga a 3-a finanțată de Adrian Mititelu, a expus tricoul lui Ilie Balaci din semifinala jucată cu Benfica în 1983 în vitrina magazinului oficial, din centrul orașului.  

”Tricoul original Adidas purtat de Ilie Balaci în 20 Aprilie 1983 la Craiova în semifinala Cupei UEFA dintre F.C Universitatea Craiova și Benfica Lisabona se află expus în magazinul oficial FC Universitatea Craiova situat în strada Sfântu Dumitru Numărul 1”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a echipei.

Șefii clubului au recurs la acest gest pentru a cinsti memoria marelui fotbalist decedat pe 21 octombrie anul acesta.

Despre semifinala cu Benfica:

În urmă cu 35 de ani, pe 20 aprilie 1983, după 0-0 în deplasare, U Craiova juca meciul retur, pe teren propriu, pentru calificarea în finala Cupei UEFA. Ilie Balaci a deschis scorul în minutul 17, din lovitură liberă, însă portughezii au reușit să egaleze și au obținut calificarea grație golului marcat în deplasare. La acel moment, era cea mai mare performanță a unei echipe românești în competițiile europene.

SMILEY E ȘI CU FC U, ȘI CU CS U :D

Tot pe facebook-ul grupării din Liga a 3-a, au fost postate și două imagini inedite cu Smiley. Artistul piteștean la origine s-a pozat cu tricoul și fularul formației antrenate de Nicolo Napoli. 

Doar că în aceeași zi Smiley a făcut lobby și pentru CS U Craiova: a acceptat să fie fotografiat cu tricoul alb-albastru pentru o pagină de instagram care susține clubul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.