Publicitate

O promoție de articole fotbalistice cum nu ați mai văzut!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 noiembrie 2018

Compania polonă R-GOL.com în doar optsprezece ani a dominat piața locală și a devenit unul dintre cele mai mari magazine de articole fotbalistice din Europa. De asemenea, de aproape un an oferim produse și servicii de calitate pe teritoriul României. Acum - în cadrul promoției Black Weekend - întregul sortiment de produse este mai ieftin cu 20%.


Dacă dorești să petreci timpul pe gazonul adevărat și nu cel virtual, atunci îți recomandăm să vizitezi pagina de Internet R-GOL.com pe perioada promoției Black Weekend - unul dintre cele mai mari magazine de articole fotbalistice din Europa! De ce? Deoarece numai aici vei putea primii o reducere de 20% pentru ÎNTREGUL ASORTIMENT DE PRODUSE! Este îndeajuns să vizitezi pagina de Internet R-GOL.com/ro și să introduci în timpul cumpărăturilor codul de reducere: BF2018RO

Rafturile magazinelor și vitrinele de Internet ale acestui portal excepțional efectiv crapă din cauza presiunii cumulate a echipamentelor fotbalistice de cea mai bună calitate. Ghete de fotbal, mingi, accesorii pentru antrenamente - aici vei găsi tot de ce ai nevoie pentru a practica un fotbal de calitate. Nu contează dacă ești un fotbalist amator sau dacă fotbalul rege este meseria ta prin care îți câștigi banii - aici vei găsi tot de ce ai nevoie!


Produsele celor mai faimoase mărci - ca de exemplu adidas, Nike, Puma sau New Balance pot fi găsite pe pagina de Internet fără cea mai mică problemă. Modelele de ghete în care joacă Cristiano Ronaldo sau Leo Messi pot să devină și ele o parte componentă a arsenalului tău de accesorii fotbalistice - iar în plus între 16 și 19 noiembrie le poți obține la un preț cu 20% mai mic.


Reducerea de 20% este pentru toți care o doresc - fotbaliști, antrenori sau fani! Indiferent dacă pe inima ta sunt culorile echipei Real Madrid, ești fan al catalanilor de la FC Barcelona sau iubești nuanțele mândre roșii și albastre ale Stelei București - în cadrul R-GOL.com/ro  gadgeturile indispensabile oricărui fanatic al sportului rege se află doar la un clic depărtare!


Fiind unul dintre cele mai mari magazine cu articole fotbalistice din Europa, de peste 18 ani avem grijă ca fotbaliștii - fie ei amatori sau profesioniști adevărați - să resimtă bucuria și confortul jocului pe teren. Firma noastră se dezvoltă în continuu, doar pe teritoriul Poloniei avem patru magazine mari - dintre care cel mai cunoscut este cel mai mare centru de articole fotbalistice din Europa Central-Estică care este localizat în Varșovia. Tocmai aici, pe o suprafață de peste 600 de metri pătrați puteți intra în țara sportului rege sub marca R-GOL.com!

Calitatea serviciilor prestate de către compania din Polonia este dovedită nu numai de premiile de prestigiu în domeniul comerțului electronic, dar în mod special de sutele de mii de clienți satisfăcuți, care de aproape douăzeci de ani au încredere în noi, alegând o firmă cu experiență și o marcă de renume, care niciodată nu a dat în bară! Începând cu anul 2018 produsele din acest magazin sunt disponibile și în România, iar numărul de persoane care se bucură de dezvoltarea continuă a companiei este într-o continuă creștere. Printre sutele de mii de persoane care au ales să achiziționeze produse fotbalistice din cadrul magazinului R-GOL.com se numără și vedete ca Paweł Golański sau Adrian Mutu.

Este timpul ca și tu să intri în acest club elitar - intră pe FB ! Iar în cadrul promoției Black Weekend vei beneficia de o reducere de 20% - este îndeajuns ca în timpul efectuării cumpărăturilor să indici codul de reducere: BF2018RO

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.