Nationala

ROMÂNIA - LITUANIA // Ianis Hagi, la superlativ: "E singurul din ultimii 20 de ani pe care l-am văzut făcând asta! Mai stă 1 an la Viitorul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 noiembrie 2018

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre Ianis Hagi, mijlocașul de 20 de ani, al Viitorului, care a fost convocat în premieră de Cosmin Contra la naționala mare a României.

 "Se apropie de tatăl său. E un jucător foarte bun. Este singurul fotbalist pe care l-am văzut în ultimii 20 de ani să lovească mingea la fel de bine cu ambele picioare. Îi mai lipsesc anumite lucruri. Trebuie să dea mai bine cu capul în minge și încă nu are forță în piciorul de sprijin, nu împinge suficient de puternic când pleacă de pe loc. Dar e mare fotbalist.

Mai stă un an de zile la Viitorul și apoi se transferă pe bani mulți la o echipă puternică", a declarat Dumitru Dragomir la TV Pro X.

 "Vom bate și Lituania, și Muntenegru. Jucătorii ăștia tineri care vin au mare valoare"Dumitru Dragomir

8e numărul pe care Ianis Hagi l-a ales pentru meciurile cu Lituania și Muntenegru

  • România va juca sâmbătă, 17 noiembrie, cu Lituania, și marți, 20 noiembrie, cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Ambele meciuri vor începe de la ora 21:45 și vor fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI:

1.Serbia 4 5-2 8p
2.Muntenegru 4 6-3 7p
3.ROMÂNIA 4 4-3 6p
4.Lituania 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.