Liga 1

Dan Petrescu, la un pas de revenirea la CFR Cluj » Acord cu patronul echipei + va avea un salariu URIAȘ

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 noiembrie 2018

După ce a eșuat în tentativa de a-i salva de la retrogradare pe chinezii de la Guizhou Henfeng , Dan Petrescu, 50 de ani, ar fi foarte aproape de revenirea la CFR Cluj, liderul din Liga 1. 

Deși Marian Copilu, cel care se ocupă de club, îl dorește în continuare pe Toni Conceicao, se pare că antrenorul portughez va fi schimbat, la dorința patronului Neluțu Varga.

Dan Petrescu ar fi avut mai multe discuții cu Neluțu Varga, care l-ar fi convins să revină din iarnă la formația cu care a câștigat campionatul în sezonul 2017-2018, potrivit Digisport. Petrescu și  Varga s-ar fi întâlnit la Cluj, unde antrenorul a urmărit meciul România U21 - Belgia U21 3-3. Cei doi ar fi ajuns la un acord cu privire la contract.

Astfel, Petrescu ar urma să primească o primă importantă dacă va câștiga campionatul din nou și va avea un salariu mai mare decât cel din sezonul trecut, când a încasat 400.000 de euro.

Petrescu a pregătit-o pe CFR Cluj în sezonul 2017-2018, la finalul căruia a plecat în prima ligă din China, la Guizhou Henfeng.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.