Stranieri

Echipa lui Reghecampf merge "ceas" în Cupa Golfului! Azi și-a consolidat primul loc în grupă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Al Wahda a reușit să câștige partida de azi cu Al Ittihad Kalba, scor 2-0, meci din Cupa Golfului. Formația lui Laurențiu Reghecampf are un parcurs foarte bun.

Wahda a marcat primul gol după mai bine de o oră de joc. Myke, fundaș de la Ittihad Kalba, a înscris în propria poartă în minutul 63. S-a făcut 2-0 în minutul 68. Alhammadi a fost cel care a punctat de această dată pentru Al Wahda și a adus 3 puncte importante în dreptul echipei lui Reghecampf.

Grupa A este condusă de Al Wahda, care are 16 puncte dintr-un total de 18, neavând niciun gol primit până acum (9-0). În această competiție sunt două grupe de 7, iar mai departe se califică primele 4 din fiecare grupă.

Al Wahda va juca următorul meci peste 6 zile, pe 23 noiembrie. Va întâlni în campionatul din Emiratele Arabe pe Al Jazira.

Citește și: Atac la Cristi Chivu! Omul care l-a descoperit a răbufnit: "De ce nu vine Cristişorul nostru să facă o academie de fotbal? I-am propus asta. Poate îmi răspunde, dacă i-a rămas un colţişor în conştiinţă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.