Campionate

VIDEO Scene nebune în vestiarul echipei lui Maradona » Argentinianul e aproape de o performanță nesperată

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 18 noiembrie 2018

Dorados de Sinaloa, formația antrenată de Diego Maradona, s-a calificat în semifinalele play-off-ului de promovare în prima ligă din Mexic.

Transferul lui Maradona de la Brest, din Belarus, în Mexic nu e deloc un fiasco. Marele Diego face minuni la Culiacan Dorados de Sinalos, pe care nu numai că a salvat-o de la retrogradare, dar e tot mai aproape să o promoveze în elită!

"Trebuie să cărăm un elefant pe umerii noștri", declara imediat după instalare antrenorul argentinian. Care a ajuns în semifinalele play-off-ului grație victoriei (1-0) în returul cu Mineros Zacateras (în tur 0-0), clasată pe locul 2 în sezonul regulat, în care o mai bătuse cu 3-2, și tot în deplasare, acum o lună!

 

A comunicat prin radio!

"El Pibe de Oro" a suferit în tribună duminică seară, din cauza suspendării primite pentru criticile repetate la adresa arbitrilor, care ar fi defavorizat-o pe Culiacan. Însă a ținut permanent legătura cu cei de pe banca de rezerve prin intermediul unei stații radio. Golul reușit de Vinicio Angulo în minutul 65 i-a adus o mare bucurie lui Diego, împărtășită ca de obicei în vestiar alături de jucători, cu cântece și dansuri, în stilul caracteristic. 

6victorii în ultimele 8 meciuri de campionat a reușit Maradona la Culiacan. N-a pierdut decât un joc din 10 în liga secundă din Mexic, 0-1 cu Alebrijes

150.000 de dolarilunar câștigă Diego ca antrenor în Mexic pe perioada contractului semnat pentru 11 luni

Vezi și: Turcii i-au găsit înlocuitor lui Mircea Lucescu » Opinii vehemente în presă: "O generație bună irosită cu un antrenor prost"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.