Stranieri

Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret, va fi răscumpărat de Inter Milano!

FOTO: Raed Krishan

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 18 noiembrie 2018

Ionuț Radu (21 de ani), căpitanul naționalei de tineret, i-a impresionat pe șefii lui Inter Milano, care l-ar putea readuce curând de la Genoa. Marchetti, rezerva portarului român, a cerut rezilierea contractului cu Grifonul.

Andrei Ionuț Radu revine tot mai puternic în atenția presei italiene. Căpitanul naționalei U21 este pus pe lista tinerilor cu mari șanse de a se întoarce la Inter, Gazzetta dello Sport cotându-l cu 50% probabilitatea de a fi în lotul nerazzurrilor în sezonul viitor.

"Și-a cucerit rapid postul de titular la Genoa, din etapa a 5-a, și la vară poate deveni profilul perfect ca rezervă a lui Handanovici. Radu poate semna un nou contract cu Inter și să ocupe astfel și un loc în căsuța jucătorilor crescuți în Academie", a dezvăluit cotidianul Gazzetta dello Sport.

Are 8 meciuri la rând

Grifonul genovez a exercitat deja opțiunea de a-l transfera definitiv, achitând 8 milioane de euro, dar "Ausilio și Gandini (responsabilii cu mercato) și-au asigurat o clauză de recumpărare în următorii doi ani".

Evoluțiile excelente ale goalkeeperului român în cele 8 meciuri din Serie A la Genoa l-au forțat pe Federico Marchetti, ajuns rezerva lui, să ceară ruperea acordului, "fostul portar lazial dorind o echipă la care să joace constant". 

Vezi și: ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // Nicolae Stanciu, despre mutarea la AC Milan: "Mi-ar părea rău să plec"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.