Liga 1

Edi Iordănescu recunoaște discuțiile cu Gigi Becali: "Nu am respins din start ideea de a colabora cu nimeni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 noiembrie 2018

Edi Iordănescu, 40 de ani, antrenor liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, recunoaște că în trecut au existat discuții cu Gigi Becali pentru preluarea postului de antrenor.

"Venirea mea la FCSB a fost numai sub forma unor discuții amicale și chiar cu o nuanță de glumă la mijloc.

Eu nu am respins din start ideea de a colabora cu nimeni. Nu am închis ușa în fața nimănui. Pot fi competitiv și produce performanță doar atunci când lucrurile se întâmplă așa cum vreau eu. Când încerci să îmi impui ceva, nu mai pot menține același nivel.

Lucrurile au ieșit în presă mai mult ca niciodată în cazul lui Dică. El a ars niște etape din punctul meu de vedere. A venit din Liga a treia direct la campionat și la cupele europene, la un club cu așteptări foarte mari. În meseria asta toate elementele astea contează foarte mult", a declarat Iordănescu la TV Telekom Sport. 

"Cred că FCSB poate mai mult, mult mai mult. Nu știu ce se întâmplă, FCSB a investit foarte mult și are potențial, are jucători care au confirmat în alte părți"
Edi Iordănescu

Vezi și: Helmuth Duckadam e dur cu jucătorii de la FCSB: "Are dreptate Contra. Nu se ridică la nivelul lui Stanciu sau Maxim"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.