Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Dică și MM au refuzat jucătorul cu CV impresionant, rival pentru Man și Tănase » Dezvăluiri de la negocieri + ce forță din Liga 1 a intrat pe fir

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 noiembrie 2018

Impresarul Florin Manea, unul dintre cei mai influenți din România, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Manea l-a lăudat pe mijlocașul italian Diego Fabbrini, 28 de ani, pe care l-a adus la Botoșani în această toamnă, dezvăluind că acesta a fost refuzat de FCSB, acolo unde s-ar fi luptat pentru un post de titular cu Dennis Man sau Florin Tănase.

VIDEO cu momentul în care Florin Manea vorbește despre cum FCSB l-a refuzat pe Fabbrini

"Am spus că va fi printre cei mai buni din Liga 1 și cred că acest lucru se apropie de adevăr. Am avut o discuție cu Steaua pentru el. M-am întâlnit cu MM și Dică. Dică m-a întrebat câte goluri a dat în Italia și eu i-am spus «Nicolae, tu câte goluri ai dat în Italia?»

E o diferență mare între ligi. Ia-l pe Gnohere și du-l în Anglia, nici n-ar apuca să joace. Deja am oferte pentru Fabbrini, există interes din România, am primit oferte din Grecia, din Arabia. și CFR s-a interesat de el, m-a sunat Daniel Stanciu", a dezvăluit Florin Manea, la GSP LIVE. 


Diego Fabbrini a venit la FC Botoșani la începutul toamnei. Are în CV echipe precum Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Milwall, Birmingham sau Middlesbrough // FOTO: Raed Krishan

1 golîn 8 meciuri a reușit Fabbrini pentru FC Botoșani

1 golîn 6 meciuri a reușit Nicolae Dică în perioada în care a jucat la Catania

Vezi și: Nicolae Dică nu are rival în Liga 1 » Cifrele care îl fac pe antrenorul lui FCSB campion absolut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.