Tenis

SIMONA HALEP // Primele modificări după despărțirea de Darren Cahill » Ce decizie importantă a luat Simona Halep pentru sezonul viitor

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 noiembrie 2018

Liderul WTA Simona Halep (27 de ani) nu s-a înscris la turneul de la Shenzhen, anunță site-ul www.ponturisipariuri.com, iar lista s-a închis azi. Turneul pe care românca l-a câștigat în 2015 și 2018 debutează pe 30 decembrie 2018.

Chiar dacă nu și-a pus numele pe lista preliminară, totuși ea ar putea solicita un wild-card dacă se răzgândește.

Dacă nu o va face, liderul mondial ar urma să deschidă anul la Sydney, acolo unde și-au anunțat prezența Angelique Kerber, Sloane Stephens și Naomi Osaka. Turneul de categorie Premier debutează pe 7 ianuarie. În săptămâna următoare începe primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

De când e în Top 10, Halep a început anul fără a juca în prima săptămână a sezonului doar în 2016. Atunci a debutat la Sydney, dar avea în program să joace la Brisbane, însă o problemă medicală a împiedicat-o.

Simona Halep va merge la primele competiții ale lui 2019, dacă nu va mai avea dureri la spate, fără un antrenor alături, după ce Darren Cahill a ales să dedice mai mult timp familiei.

Vezi și: Situația Simonei Halep, comentată de fostul elev al lui Darren Cahill: "A avut o mare influență asupra ei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.