Liga 2

FOTO La un pas de un mega-transfer! Un român este în acest moment în curtea unui club uriaș al Europei

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 20 noiembrie 2018

Albert Stahl (19 ani) este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români. Fotbalistul de la UTA, care are 6 meciuri în acest sezon de Liga a 2-a, este însă aproape de un transfer uluitor.

Mijlocașul se află în Germania, la Dortmund, unde dă probe. Este acolo alături de impresarul său, Cătălin Sărmășan. Liderul din Bundesliga va lua o decizie în cazul său până la finalul acestei săptămâni. 

Ionuț Popa a confirmat și el faptul că nu-l poate avea pe jucător în meciul cu Petrolul și că UTA discută în aceste zile un posibil transfer al lui Stahl la Dortmund:

"Aș fi avut nevoie de Albert la Ploiești, căci este un jucător de viteză și nu prea avem în echipă. Mai ales în jocurile din deplasare contează enorm, iar joi evoluăm și pe un teren mare unde ar fi avut și mai multe spații.

Poate foloseam o tactică bazându-ne pe angajările pe el, dar, pe de altă parte, dacă iese bine și ne alegem cu ceva bani, ar fi o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reușească pentru că, în cazul acesta, la cât de bine stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult", a spus Popa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.