Nationala

Cosmin Contra, entuziasmat după succesul cu Muntenegru: "Ne putem califica și din urna a 4-a, ar fi senzațional"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 noiembrie 2018

Cosmin Contra a tras concluziile după victoria cu Muntenegru, scor 1-0, rezultat 

"Sunt fericit pentru atitudine și pentru jocul de azi. Dar sunt jumătate fericit, pentru că n-am înscris mai mult și nu am reușit să terminăm între cele mai bune locuri 2. N-am ce să le reproșez băieților. E prima dată când învingem Muntenegru într-un meci oficial. Păcat că nu am înscris la toate ocaziile pe care le-am avut.

Sunt un antrenor mândru, dacă vom avea o astfel de atitudine, vom putea pune în dificultate orice echipă. Ar fi un lucru senzațional. Din păcate noi aveam nevoie de public la acel prim meci, cel cu Muntenegru. Dacă am fi câștigat atunci, altele erau datele acum. 

Am încredere că putem intra pe teren și să nu ne fie frică de niciun adversar. Și acum lumea cred că e nemulțumită, că n-am marcat mai mult, dar să vedem lucrurile pozitive. Eu sunt încrezător după ce am văzut. Totdeauna căutăm explicații, de ce n-am fost pe primul loc. Mereu căutăm să fim negativiști.

Îmi asum vina că există într-adevăr partea goală a paharului, dar acum sperăm să dăm peste adversari accesibili. Iar facem calcule, iar ne gândim că vom da de grupa infernală. Ne putem califica, spun eu, cu această atitudine", a zis Cosmin Contra la Pro TV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.