Nationala

Chipciu, analiză dură după victoria din Muntenegru: "Bineînțeles că fotbalul românesc nu arată bine! Înainte băteam Ajax și Chelsea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 noiembrie 2018

Alex Chipciu nu e pe deplin mulțumit după ce România a terminat pe locul 2 în grupa de Liga Națiunilor. Totuși se uită în urmă și face o radiografie dură fotbalului românesc. 

"Da, am căzut în urna a 4-a. Dar dacă mă uit cine e în urna a 3-a, Finlanda, Scoția, Bulgaria, cred că dacă eram acolo nu era vreo mare diferență față de echipele din urna a 4-a.

Primele două urne au într-adevăr echipe puternice, dar cele din 3 și 4 sunt cam de același nivel. Dar eu spun că la nivelul României putem bate pe orcine, ne butem duela cu oricine.

Dacă băteam în Muntenegru, eram pe primul loc acum. E un regret mare, dar să luăm lucrurile pozitive. Am pierdut doar un meci de când e domnul Contra, cel cu Olanda. Chiar am făcut un calcul și cred că sunt 16 meciuri fără înfrângere.

Să ne gândim și cum e fotbalul românesc. Bineînțeles că nu arată bine, nu avem nicio echipă în grupele Europa League. Înainte câștigam grupe, băteam Ajax și Chelsea. Acum nu mai avem echipe acolo. Cred că se simte.

Steaua când făcea performanță alimenta mereu naționala cu mulți jucători. E adevărat că acum nu a fost niciun jucător, dar a fost și o conjunctură nefericită. Pintilii și Benzar s-au accidentat, iar Bălașa a fost și el absent o perioadă", a zis Chipciu la ProTV.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.