Campionate

Ronaldinho e la pământ » Trece prin clipe disperate: i-au fost confiscate și mașinile

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 22 noiembrie 2018

Ronaldinho și fratele său sunt datori la stat cu 2 milioane de euro, amendă primită în 2015 pentru o construcție ilegală. După ce i s-a reținut pașaportul, i-au fost ridicate două BMW-uri și un Mercedes.

Ronaldinho se plimbă în jurul lumii pe la diverse acțiuni ale sponsorilor și evenimente caritabile, însă în țară are mari probleme. După ce procuratura braziliană a emis un ordin de reținere a pașaportului, acum a trecut și la confiscarea unor proprietăți ale starului de 38 de ani.

Potrivit "Globo Esporte", din garajul familiei au fost ridicate două mașini BMW și un Mercedes Benz, deținute de Dinho și de fratele acestuia, Roberto de Assis.

Daune ambientale

Fiscul încearcă să recupereze banii datorați de cei doi pentru amenda primită în 2015, sumă care, cu tot cu penalizări, se ridică la 8,5 milioane de reali, circa 2 milioane de euro. Totul a pornit de la construcția abuzivă a unei clădiri destinate pescuitului în Porto Alegre.

Un magazin și o platformă, ambele amplasate într-un loc interzis prin lege, producând în timp daune mediului. Fără ca lui Ronaldinho și fratelui să le pese prea tare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.