Liga 1

Dică e mic copil! Contractul de lumea a 4-a al lui Conceicao » Ce e obligat să facă antrenorul înaintea fiecărui meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 noiembrie 2018

 Toni Conceicao (56 de ani) a venit la începutul acestui sezon la CFR Cluj în locul lui Edward Iordănescu, însă acum a ieșit la iveală contractul rușinos semnat de antrenorul portughez.

Tehnicianul de la CFR Cluj are mai multe clauze incredibile, anunță Fanatik. În contract scrie că acesta e obligat să facă echipa de start, inclusiv în meciurile amicale, cu șefii clubului.

O altă clauză ciudată este cea prin care Iuliu Mureșan, la vremea respectivă președintele ardelenilor, avea control total asupra portughezului.

Trebuie amintit că Edward Iordănescu a fost îndepărtat de la CFR Cluj, deși a câștigat Supercupa României în unul dintre cele 3 meciuri pe care le-a condus. Cu Toni Conceicao la cârmă, CFR a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Dudelange, locul 13 din 14 la ora respectivă în campionatul Luxemburgului.

Alte clauze din contractul lui Conceicao

  • Participă la ședințele cu administrația atunci când i se cere
  • Trebuie să restituie echipamentul la încetarea contractului
  • Președintele poate evalua performanțele antrenorului

1.000 €încasează Conceicao, pe lângă salariu, pentru fiecare meci câştigat în Liga 1 Betano!

3 trofee
are Conceicao cu CFR Cluj în cele două perioade în care i-a antrenat pe ardeleni (2009 și 2015-2016): două Cupe ale României și o Supercupă. 

10.000 €net pe lună este salariul lui Toni Conceicao la CFR Cluj

Citește și: FCSB și CFR Cluj se luptă pentru doi jucători din Liga 1! Unul e gata să părăsească echipa, iar pentru celălalt se cere peste 1 milion de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.