Liga 1

Juan Albin îi face praf pe Mutu și Contra: "Știți câți bani am luat eu de la Dinamo? Ha, ha, ha!" + Vrea să revină în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 noiembrie 2018

Juan Albin (32 de ani) a fost adus cu surle și trâmbițe la Dinamo de cuplul Adrian Mutu-Cosmin Contra în 2017. Uruguayanul a plecat după doar o lună, iar acum oferă detalii interesante despre relația cu oamenii din conducerea "cânilor".

"Amintirea mea legată de Dinamo este total negativă. Am plecat pentru că nu mă simțeam bine nici fizic, nici mental. A fost foarte ridicol să se spună că m-am bătut eu nu știu în ce club. Nu știu de ce au inventat asta.

Am vorbit cu Cosmin și cu Mutu și le-am spus că nu mai pot continua. Nu Contra a renunțat la mine, eu am renunțat la el. Mutu m-a trădat.  Și același lucru este valabil și pentru Cosmin, pentru că este prieten cu Mutu.

S-a spus că aveam nu știu ce salariu. Știi câți bani am luat eu de la Dinamo? Doar 4.000 de euro! Ha, ha, ha! Aveam cardurile blocate în Mexic și aveam nevoie să depun ceva. Mutu a vorbit cu patronul și mi-au dat doar 4.000 de euro", a declarat Albin pentru Fanatik.

"Dacă mă voi întoarce în România, o voi face doar pentru a discuta cu Cristi Vlad să mă lase să joc pe «Ilie Oană» cu Petrolul. Mereu am visat să mă întorc acolo, pentru că nu pot uita acea galerie fantastică. Și în Liga a doua m-aș întoarce la Petrolul!"
Juan Albin

41de minute a jucat în medie sud-americanul în fiecare dintre cele 6 meciuri pentru Dinamo

Vezi și: Declarații TARI ale lui Rednic: "M-am atins de o legendă a clubului și imediat au sărit pe jucători cu hârtii, să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine" :O

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.