Nationala

Când revine Răzvan Marin după accidentare + Ce spune despre conflictul de la națională: "Ni s-a spus de două ori"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 noiembrie 2018

Răzvan Marin, mijlocașul lui Standard Liege și al naționalei României, a vorbit după situația sa medicală, după ce s-a accidentat la antrenamentul naționalei și a ratat meciul câștigat cu Muntenegru, 1-0, din Liga Națiunilor.

"Sunt ceva mai bine, sper să-mi revin până săptămâna viitoare. Am o entorsă de gradul 1. Nu e așa gravă cum am avut la celălalt picior. Am lipsit și în primul meci cu Muntenegru, atunci din cauza unei suspendări", a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a vorbit și despre problema tehnică dinaintea meciului cu Muntenegru, când oficialii FRF n-ar fi transmis jucătorilor că au nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a rămâne în urna a treia.

"A fost o campanie cât de cât bună, până la urmă n-am pierdut niciun meci. Vizavi de calcule, eu știam. Ni s-a spus la ședință că avem nevoie de o victorie la două goluri în Muntenegru. Ni s-a spus la ședință de două ori", a adăugat Răzvan Marin.

"Ne bucurăm că mulți dintre noi putem juca și la U21, dar rămâne la decizia antrenorului pe cine va chema. Important e să fim sănătoși" Răzvan Marin, mijlocaș eligibil și pentru naționala sub 21 de ani

 Citește și: Tragerea la sorți pentru EURO 2019 » Extragerea 3/11 fără Noroc: România U21 n-are cum să scape de adversari grei + Totul despre turneu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.