Liga 1

Mesajul lui "ȘumiBet" pentru Rednic: "Sunt convins de asta" + Cine crede că va fi noul lider al naționalei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 noiembrie 2018

Marius Șumudică, tehnicianul lui Al Shabab, a decis să înceteze conflictul verbal de la distanță cu Mircea Rednic, deși antrenorul lui Dinamo l-a criticat și în conferința de presă de ieri, numindu-l "ȘumiBet", după ce și în zilele trecute cei doi tehnicieni s-au contrat.

"Nu sunt deranjat de cum mă numește Rednic prin conferințe. Îi doresc baftă diseară, că are un meci foarte greu. Sunt convins că și el îmi dorește baftă", a declarat Șumudică la Pro X.

"Radu sau Pușcaș, noii lideri"

Șumudică a vorbit și despre naționala lui Contra, dar și despre reprezentativa U21, antrenată de Mirel Rădoi, și consideră că Ionuț Radu sau George Pușcaș pot fi noii lideri ai primei reprezentative.

"E greu să prindem EURO din urna a patra. Trebuie să mai așteptăm, să vedem ce se întâmplă cu generația U21, care vine din urmă. Trebuie dat credit tinerilor. Eu admiram tot ce făcea Bratu la Dinamo care dădea încredere tinerilor. Tinerii trebuie să meargă alături de jucători maturi și să crească.

Lui Rădoi îi va fi foarte greu să aleagă lotul pentru EURO 2019 pentru că e o generație care produce fotbal. Mă uit la Ionuț Radu și George Pușcaș, cred că au valențele unor lideri. Banderola de căpitan atârnă pe brațul jucătorilor. Sunt indignat, mirat de ce se întâmplă la unele echipe din Liga 1 unde li se dă banderola unora care nu pot fi nici semilideri. Nu poți da banderola unuia doar că-i stă bine", a adăugat Șumi.

"Am văzut jocurile naționalei. Avem o echipă care se exprimă precum antrenorul. Adică e o echipă agresivă, impulsionată de Contra, care e un antrenor care știe să dea ritm. A fost o schimbare benefică a domnului Daum. Și atmosfera s-a revitalizat" Marius Șumudică

 Citește și: Tragerea la sorți pentru EURO 2019 » Extragerea 3/11 fără Noroc: România U21 n-are cum să scape de adversari grei + Totul despre turneu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.