Campionate

Nainggolan nu uită și nu iartă că a văzut Mondialul la televizor: ”Scuzele lui sunt patetice”

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 23 noiembrie 2018

Nainggolan anunță nu-și va schimba decizia indiferent de cine va fi selecționer. ”Am zis că nu mai vin niciodată la națională dacă nu joc la Mondial. Martínez și-a pierdut tot respectul meu”.

Radja Nainggolan nu uită și nu iartă că a văzut Mondialul din Rusia la televizor. Mijlocașul transferat la Inter după turneul final a anunțat că își respectă promisiunea de a nu mai juca niciodată pentru Belgia. "Am spus că dacă nu merg la Mondiale, adio națională! Am fost dezamăgit de excluderea fără niciun motiv, deși eu am făcut un European mare. A luat însă la lot jucători din campionatul intern de la echipe sub nivelul Romei. Am jucat 50 de meciuri în sezon și meritam convocarea, n-am cerut favoruri", se revoltă mijlocașul de 30 de ani.

"Mi-a pus o etichetă definitivă"

"M-a criticat pentru viața extrasportivă și mi-a pus o etichetă pe viață, dar eu cred că lumea nu trebuie să mă judece fără să știe nimic. Cine vrea să mă transfere va începe să-și pună întrebări. Nu cred că sunt atât de rău. Mai bine să-mi fi spus lucrurile în față, i-aș fi strâns apoi mâna chiar dacă nu mă mai chema. Prin acest comportament însă, Roberto Martínez și-a pierdut definitiv tot respectul meu, scuzele sale sunt patetice". 

"Acum mă pot dedica Interului cu toată dragostea pentru ceea ce fac. De fiecare dată când e o pauză pentru meciurile naționalelor, iau o pauză de 4-5 zile și sunt fericit că mă concentrez pe echipa de club"
Radja Nainggolan, mijlocaș Inter

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.