Liga 1

Fotbalistul care s-a ruinat complet! Pe ce a cheltuit prima de titlu de 100.000 de euro: "Acum merge cu o Dacia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 November 2018

Marius Stan, fostul președinte al Oțelului Galați din 2011 când câștiga campionatul, a făcut o dezvăluire interesantă despre Laurențiu Iorga (30 de ani), care a rămas fără toată prima obținută după titlul câștigat.

"Primele s-au achitat integral atunci. Iorga şi-a luat cea mai fiţă maşină. A dat 95 de mii de euro din prima de 100 de mii pe un BMW ultimul tip şi înţeleg că acum umblă cu Dacia. Asta este. I-am învăţat tot timpul să investească banii în imobiliare, în terenuri pentru că nu se pierde valoarea", a spus Marius Stan despre mijlocaşul de bandă, la TV Telekom Sport.

Gigi Becali l-a dorit foarte mult pe Iorga în 2013, dar acesta a ajuns la Astra. Acum evoluează tot pentru Oțelul Galați, dar în Liga a 3-a.

"I-am transmis lui MM să se intereseze în ce condiţii l-am putea aduce pe Iorga, de la Oţelul. E un fotbalist care mie-mi place. E rapid şi eu vreau viteză pe benzi!", spunea, la acea vreme, Gigi Becali.

Citește și: Un jucător de la CFR dă cărțile pe față: "Domnul Iordănescu trebuia să rămână la echipă!" + Atac subtil la Dan Petrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.